Tendințe

Soluţii pentru băile mici

Urmează câteva trucuri pentru a păcăli ochiul şi pentru a spori senzaţia de confort şi comoditate pentru timpul pe care îl petreceţi în această cameră.

Cât mai multă lumină. Un truc simplu este să amplasezi lumini care să bată direct pe principalele obiecte din cameră. Lumina atent direcţionată poată da impresia unui spaţiu mult mai mare decât e în realitate.



Alegerea culorilor este esenţială.
Combinaţiile de culori pastelate pentru suprafeţele mai mari este ideală. Tonurile foarte palide, puse în contrast cu obiecte mici în culori tari – de genul savonierei sau al suportului de prosoape – ajută la crearea efectului de spaţialitate. Alege o culoare deschisă şi pentru podea.

Renunţă la dulăpiorul de sub chiuvetă,
căci arată mult mai bine într-un loc restrâns. Dacă ai cadă, gândeşte-te la cum ai putea amplasa două rafturi deasupra căzii, într-o poziţie accesibilă şi apelează la un suport de prosoape.

Oglinda cât mai mare
. Cu cât spaţiul reflectat de oglindă este mai mare, cu atât senzaţia de deschidere este accentuată. De asemenea, dacă aveţi un prieten talentat la a mânui pensula, puneţi-l să picteze o fereastră într-un bleu pal (dacă se potriveşte cu restul culorilor pe care le-aţi ales în baie) pe unul dintre pereţi.

(S. U.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *