Spaghetti cu ulei de măsline şi sos de usturoi
Ingrediente:
– 250 gr. spaghetti,
– 1 / 4 pahar ulei de măsline extravirgin,
– 1 / 4 pahar de supa de vită,
– 1 lingurita fulgi de chili,
– 1 lingura usturoiul tocat,
– 1 linguriţă unt,
– pătrunjel tocat,
– busuioc si cimbru proaspat,
– sare, parmesan brânză, şuncă, piper,
– roşii tăiate felii (opţional),
Mod de preparare:
Se încălzeşte unt şi ulei de măsline într-o tigaie de inaltime peste medie la temperaturi ridicate. Adaugati usturoiul si gatiti până devine maro auriu. Fiţi atenţi să nu se arda usturoiul prea mult, ca pastele vor avea miros neplăcut. Se toarnă uşor jsupa din carne de vită şi se reduce focul timp de 1 minut. Adaugati pastele fierte si turnati in tigaie şi fulgii de chili precum şi ierburile proaspat tocate. Se condimentează după gust. Se serveşte cu brânză parmezan ras. (În cazul în care folositi şi roşii taiate felii, adăugaţi-le la început cu usturoi-ul.)
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!