Actualitate

StarNet de 13 ani mai aproape de tine

În 13 ani de activitate StarNet și-a extins serviciile în 15 oraşe ale republicii și a obținut încrederea la peste 120 mii clienti, am dezvoltat un Concern format din 10 companii cu peste 500 de angajaţi.

Vârsta mai mult decât semnificativă – 13 ani de activitate înseamnă muncă asiduă în echipă pentru a asigura confortul zilnic al clienţilor noștri care au parte de:

– cele mai avansate servicii de comunicații electronice;
– comunicare de calitate la cel mai bun preţ;
– experienţe cu viteza net-ului de până la 1000 Mbps;
– cea mai impresionantă colecţie de canale TV standard şi HD;
– serviciul Wi-Fi gratuit în ţară;
– asistenţă 24/24, 7 zile/săptămână, etc.

În 2016 am reuşit să fim mai aproape de fiecare client datorită oficiilor noi în sectorul Telecentru, Poşta Veche, Râşcani din mun.Chișinău.

Tot în acest timp am lansat proiectul Star-Shop ce permite realizarea cumpărăturilor on-line rapid la cele mai bune preţuri, aplicaţia My StarNet care facilitează accesul la serviciile disponibile, oferind maxim confort, simplitate şi rapiditate în utilizare.
Compania a avut un rol activ în cadrul comunităţii, investind în educaţia şi integrarea socială, astfel, compania a susţinut mai bine de 20 proiecte social-culturale de mare anvergură.

Echipa StarNet va continua să consolideze incontestabilul leadership în promovarea și implementarea tehnologiilor de ultimă generație în Moldova, va dezvolta cultura inovației orientate spre client în procesul de creare a noilor produse și servicii, de asemenea intenționează să abordeze noi industrii, să extindă rețeaua de vânzări și să sporească notorietatea brandului la nivel internațional.

Timpul.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *