Actualitate

Streleţ crede că dezvăluirile despre maşinile de lux cu numere diplomatice ale Ambasadei sunt un atac la adresa lui Leancă

Consulul Moldovei la Moscova confirmă că cel puţin o parte din acestea aparţin misiunii diplomatice.

Streleţ a pus la îndoială veridicitatea informaţiilor publicate în presă, considerând că ar reprezenta un atac la adresa ministrului afacerilor externe şi integrării europene, Iurie Leancă. ”Este absolut evident că sunt intenţii de a submina procesul de negocieri pentru formarea viitorului guvern”, a declarat Streleţ, adăugând că o bună parte din automobile au primit numerele de înmatriculare înainte de 2009.

Pe de altă parte, Consulul Republicii Moldova la Moscova, Anatol Patrașcu, a confirmat că numerele de înmatriculare cu seria 147 77 aparţin Ambasadei Republicii Moldova din Rusia. Mai mult, oficialul a confirmat fiecare dintre numerele observate în pozele cu maşinile de lux, făcute publice, potrivit deschide.md.

Potrivit portalului, consulul a avut un moment de ezitare doar la cele două maşini marca Bentley, dar a confirmat că și aceste numere aparțin ambasadei. Discuția cu consulul a fost înregistrată, însă jurnaliştii precizează că nu o vor face publică, deoarece diplomatul nu a fost anunțat despre acest lucru.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *