ActualitatePolitică

Sturza, despre „ieșirile bolnăvicioase” ale primarului Capitalei: „Ce să-i faci? E un caz clinic”

Fostul prim-ministru, Ion Sturza, califică „ieșirile bolnăvicioase”, critice, cu un limbaj suburban al edilului Capitalei, Ion Ceban, drept „un caz clinic”.

Sturza consideră că Ion Ceban a revenit „la bolile și fobiile sale vechi”, după ce „a fost declarat persona non-grata în România și alungat la propriu din Italia pentru declarații homofobe”.

„Cine îl va liniști pe Iv Ceban? Sau omul de legat de ușa primăriei. S-a „dezlănțuit”, a plasat-o pe președinta Moldovei la categoria „râsuri”. Și asta nu un bloggeraș anonim, primarul capitalei! După ce a fost declarat persona non-grata în România, alungat la propriu din Italia pentru declarații homofobe, Iv a revenit la bolile și fobiile sale vechi. Înjură și strânge din maxilar. Unii vor zice: „Ce să-i faci? E un caz clinic”. Poate. Dar totuși este primarul ales al Chișinăului. Ne reprezintă într-un fel. Și nici „politică” nu e. Nici măcar bădărănie. E caz de legat de ușa primăriei. Între timp, lucrurile merg înainte fără Iv”, a scris Sturza pe pagina sa de Facebook.

Vă amintim că, în ultima perioadă, Ion Ceban a devenit dezechilibrat și nu-și controlează emoțiile, cel puțin în mediul online. Recent, Ion Ceban a numit-o pe șefa statului „râs”, pentru faptul că, în perioada când a fost ministru a Educației a demarat reforma în domeniul educației, fapt ce a presupus comasarea unor instituții de învățământ inclusiv în Chișinău.

Sursa: Realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Ce sa-i faci ? Dat in judecata,Ceban e primarul capitalei si nu are dreptul sa faca presedintele “risuri” si “penali”…
    Asta intrece masura,trebuie sanctionat cu o amenda de 50.000 de lei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *