ActualitateSocial

Sturza, ironic la adresa lui Ceban: „S-a supărat atât de tare, că în miez de noapte i-a amintit primarului Constanței de ouăle de… Paște”

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Struza, a venit cu un mesaj ironic la adresa lui Ion Ceban, primarul capitalei, pe pagina sa de facebook. Asta, dupa ce Ceban s-a arătat indignat de faptul că omologul său din Constanța a anulat ”înfrățirea” cu Chișinăul. 

„Primăvara la Chișinău

Iv. Ceb s-a supărat. Tare. Atât de tare, că în miez de noapte i-a amintit primarului Constanței de ouăle de… Paște! E ceva ereditar la comuno-socialiștii moldoveni, o tot dau cu ouăle. Între timp, și un sector al Bucureștiului a refuzat o finanțare de un milion de euro. Dacă sincer, păcat. Suferă chișinăuienii. Dar…

Dacă faci politică (mare) din postul de primar (mic), trebuie să-ți asumi consecințele. În Europa e în plină desfășurare operațiunea „deputinizarea”. Sunt identificați și izolați agenții de influență și simpatizanții lui Putin. Lista e lungă și nu se oprește la Orbán și Schröeder.

Iv. Ceb este un proiect rusesc. Înainte de război, nu ar fi fost o problemă (mare). Azi trăim alte timpuri.Așa că, domnule Iv., nu te supăra! Mai este și Kostroma…Sănătate să aveți!

P.S. Constanța a refuzat înfrățirea cu Chișinăul condus de primarul prorus

Ieri, primarul Constanței, Vergil Chitac, a anulat ”înfrățirea” cu Chișinăul, la câteva ore după ce a anunțat evenimentul, declarând că s-a atribuit o ”semnificație politică” semnarii acordului. 

Reacția lui Ceban nu a întârziat și a venit cu o reacție pe pagina sa de facebook: „Amiralul a capitulat sub presiuni și frustrări personale! Este o vorbă la moldoveni „singur cânt, singur dansez” așa și în cazul lui. El a anunțat, el a renunțat. De Paște, ouăle se vopsesc dacă ele există, Dle amiral”, a scris edilul capitalei

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *