Social

Tatiana Molcean – rechemată din funcția de Ambasador în Elveția

Tatiana Molcean a fost rechemată din funcția de reprezentant permanent al Republicii Moldova pe lângă Oficiul Organizației Națiunilor Unite (ONU) și din postul de ambasador al R. Moldova în Confederația Elvețiană și prin cumul în Principatul Liechtenstein, transmite MOLDPRES.

Decizia a fost aprobată miercuri, 30 august, de Guvern, „în legătură cu trecerea Tatianei Molcean la un alt post de muncă”. Mai exact, la sfârșitul lunii iulie curent, Tatiana Molcean a fost numită în funcția de Secretar Executiv al Comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite.

De asemenea, astăzi, Guvernul a decis numirea Ludmilei Pavlov în funcția de secretar general adjunct al Ministerului Educației și Cercetării.

În același timp, Ana Calinici va ocupa funcția de secretar de stat în Cancelaria de Stat. 

Vă amintim că la 27 iulie, ambasadoarea Tatiana Molcean, Reprezentant Permanent al Republicii Moldova pe lângă Oficiul ONU, OMC și alte organizații internaționale la Geneva, a fost numită în funcția de Secretar Executiv al Comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite (UNECE).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *