Actualitate

TE STRICI DE RÂS! Vezi ce vor copiii de la moșul

Plicurile picilor din R. Moldova au ajuns în acest an la Academia lui Moș Crăciun, care își are sediul în capitală, iar de acolo noi am selectat cele mai originale scrisorele.

Dragă Moș Crăciun,
Mă numesc Valentin și sunt un băiețel foarte deștept și cuminte. Mai am încă doi frați, eu sunt cel mijlociu. Sunt în clasa a-IV-a a unui liceu din Chișinău. Mă stărui din toate puterile să o ajut pe mama și tata, deoarece le este greu pentru că locuim într-un apartament luat în chirie. Atât de mult mi-aș dori să avem casa noastră, iar eu camera mea, cum o au și alți copii din clasa mea. Te aștept cu multă bucurie și anul acesta, ca și în anul trecut, și îți mulțumesc pentru darurile anterioare. Dar aș dori ca să-mi trimiți și mie o scrisoare de la tine, fiindcă fratele meu mai mare a primit, dar eu nu… Sper să îmi aduci cadoul mult visat, dacă poți o tabletă, leptop și iphone.

Am împodobit bradul cu globuri și luminițe, special pentru tine!

Te aștept cu drag, Valentin din Chișinău

Dragă Moș Crăciun,
Anul acesta a fost plin de multe aventuri și întâmplări și iată că 2014 aproape s-a terminat. Astăzi eu aștept cu nerăbdare să ningă și să vină atmosfera magică de sărbători. Pe mine mă cheamă Ana. Eu am 11 ani. Era greu să mă obișnuiesc în clasa a-V-a. Dar, cât de cât, acest lucru mi s-a primit. Nu cred că eram foarte asultătoare și cuminte. Poate câteodată mai strigam puțin la sora și mama, dar cu toate defectele, eu aș dori o geantă nouă de școală și căști ca la Violeta. Totdeauna părinții nu o să mă lase fără cadou. Totuși darurile de la tine au ceea ce nu au alte cadouri – farmec.

Cu mult drag, nepoțica ta Ana!



Dragă Moș Crăciun,
Mă numesc Marius și am 5 ani. Locuiesc în orașul Orhei.
Aș dori să știu dacă elfii te ajută să duci cadourile la toți copiii din lume.
Acum vreau să-și spun ce cadou aș dori. Vreau o mașină roșie în care să încap eu (pentru vârsta mea). Se numește Ferrari FF 6V, are pedale și volan, dar este fără acoperiș. Are 4 locuri, două în față și două în spate.

Eu aș dori această mașină foarte mult!

Dragă Moșule,
Dacă o să-mi aduci ce îmi doresc, o să fiu cea mai fericită din lume!
Doresc multe lucruri cu Violetta și mai doresc un telefon mobil iphone sau samsung.
Penal Violetta, papușa Violetta, pachetul de foto-carduri Violetta, ghiozdan Violetta, toate jurnalele Violetta (în limba română), toate revistele și romanele Violetta (în limba română), colecția de make-up și perna Violetta, teniși Violetta, haine Violetta, toate abțibildurile cu Violetta, calendarul școlar Violetta, postere Violetta, cartea despre modă Violetta, carnete Violetta, stilou și baloane Violetta, colier Violetta, cartea: „În culisele serialului”, cartea: „Despre prietenie”, albumul Violetta și adidași Vioetta.

Dulciuri, rechizite, diferite jocuri pentru mine și ceva pentru surioara mea!

Mulțumesc, de la Sanda!



Dragul nostru Moș-Crăciun,
Vreau ca să-mi îndeplinești dorința mea pe care o am de doi ani. Vreau foarte mult acest cadou și este un aparat foto profesional Canon 600 D, iar pentru scumpa mea surioară o păpușă. Dacă mi-l aduci o să mă rog la Dumnezeu ca să trăiești cât mai mult!

Mulțumesc dacă îmi aduci cadourile!

Dragă Moș Crăciun,
În acest an am fost cuminte și m-am străduit mult. Eu am succese mari la școală și mă ocup cu dansurile. De mult mi-am dorit să am un telefon HTC, o husă pentru tableta mea, creioane și carioci.

Îți mulțumesc! De la Victor, clasa a-VI-a



Dragă Moș Crăciun,
Mă numesc Loredana și am 12 ani. De multe ori am avut îndoieli în privința ta. De multe ori mi-a venit în minte ideea de a nu mai avea încredere în tine, dar acum nu mai cred așa.

Nu mai vreau să te plictisesc cu ce cred eu, așa că hai să trecem deodată la cadou. M-am gândit îndeajuns de bine și vreau să-ți spun că aș dori o floare. Dar o floare neobișnuită, care să aibă 40-50 de petale. De fiecare dată când o să rup o petală și o să-mi pun o dorință, aceasta să se îndeplinească.

Sper că o să poți să-mi îndeplinești această dorință.

Mult noroc la împărțitul cadourilor copiilor din toată lumea! 

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *