Social

Tragedie fără margini! Copila de 4 ani, care s-a înecat cu o bomboană, s-a stins pe patul de spital

Fetița în vârstă de 4 ani din Vulcănești, care a fost transportată de SMURD la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău, în comă de gradul I, după ce a înghițit un obiect, a decedat pe patul de spital.

Informația a fost confirmată, pentru TV8, de Maxim Cazacu, purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, unde fetița a fost transportată cu elicopterul SMURD de la Vulcănești.

Copila era în stare extrem de gravă: „Era în comă, cum a fost transportată, starea de pericol pentru viață s-a menținut toată perioada”.

Vă amintim că tragedia s-a produs în seara zilei de 22 iunie ora 19:14 în R. Moldova a avut loc o operațiune aero-medicală SMURD pentru a transporta pe cale aeriană de la Vulcănești la Chișinău o minoră în vârstă de 4 ani, fiind în comă de gradul I.

Potrivit IGSU, echipajul SMURD Galați a aterizat în orașul Vulcănești de unde a fost preluat copilul. Acesta însoțit de medici și paramedici SMURD a ajuns pe calea aerului pe stadionul Dinamo din Chișinău. Pe parcursul zborului minora a fost strict monitorizată de echipaj și nu a suportat complicații suplimentare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *