Justiție

Tragicul accident de la Stăuceni: Încă 30 de zile de arest pentru șoferul care omorât ciclistul de 13 ani

Șoferul în vârstă de 48 de ani care la sfârșitul lunii februarie a spulberat doi cicliști minori la Stăuceni, unul dintre care ulterior a decedat la spital, rămâne în arest pentru încă 30 de zile. Judecătoria Chișinău a dat curs solicitării procurorilor și a prelungit măsura preventivă aplicată în privința individului.

De menționat că bărbatul este învinuit de încălcărea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, fapt ce a dus la decesul unei persoane. Mai exact, bărbatul, fiind privat de dreptul de a conduce mijloace de transport, intenționat s-a urcat la volanul unui automobil, după care s-a pornit spre Stăuceni. În timpul deplasării, conducătorul auto nu a manifestat prudența sporită la trafic și a lovit doi cicliști de 13 ani care se deplasau regulamentar pe marginea carosabilului în aceeași direcție, transmite Deschide.md.

Astfel, în rezultatul producerii accidentului rutier, unui minor i-au fost cauzate leziuni corporale medii, iar celălalt minor, în urma traumelor suferite, a decedat peste trei zile la spital.

La începutul lunii aprilie, Procuratura municipiului Chișinău a anunțat despre finalizarea urmăririi penale și expedierea în instanța de judecată a cauzei penale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *