Social

Trei transportoare blindate Piranha din partea guvernului german vor sosi astăzi în R. Moldova

Armata Națională urmează să recepționeze alte trei transportoare blindate Piranha din partea Guvernului Republicii Federale Germania, transmite Realitatea.md.

„Unitățile de tehnică vor sosi în Republica Moldova marți, 14 februarie, curent. Blindatele Piranha sunt recepționate în contextul realizării obiectivului de modernizare a capabilităților Armatei Naționale și în baza Aranjamentului semnat între Ministerul Apărării și partea germană în luna octombrie 2021”, informează Ministerul Apărării.

Ulterior, transportoarele vor fi utilizate în cadrul procesului de instruire a militarilor, care urmează să fie detașați în misiuni internaționale de menținere a păcii.

Menționăm că primul lot de Piranha a ajuns în Republica Moldova în luna ianuarie curent. Donația conține în total 19 transportoare blindate „Piranha-3”. Celelalte unități de tehnică vor fi livrate pe parcursul anului curent.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Nu ne mai prostiti cu “trei transportoare blindate” ! Ce sa faci cu doar trei ? Cu o floare nu se face primavara ! Trei transportoare sau un tanc sau sau sau…. nu fac cat apartenenta la NATO. Nicodata ! Asta sa va intre bine in cap. Nimic nu va poate scapa de invazia Rusiei, decat poate unirea cu Romania si astel apararea din partea aliantei NATO. Oricefel de prosteala cu trei transportoare, 100 rahaturi… sunt vrajeli pt pus botul la prosti !

  2. Încă un plasture cu efect calmant temporar pentru armata ”națională”! Asta nu zdruncină deloc convingerea pacificatorilor belicoși de peste Nistru, că la comanda balaurului lor orgolios, turbat și rănit, vor ajunge în jumătate de oră la Chișinău. Că așa-i cu neutralitatea și mai ales cu ”garanțiile” fiarei înfometate și însetate de sânge. Deocamdată, șoricelul cel mic și amărât încă mai satisface pofta de joacă a motanului… Dromaderii cu cocoașe și boașe ”filo-urss”, cu rânjete mesfistofelice dodonesciene, au pariat de mult pe toată Moldova republicană! Despre Bășcălia găgăuză, orice comentariu este de prisos. Așadar și prin urmare, înainte, republică semeață, că înainte era mai bine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *