Social

Fondatorul „Bismobil Kitchen”, Mihail Șaran, a fost prins de oamenii legii

Fondatorul „Bismobil Kitchen”, Mihail Șaran, a fost reținut cu puțin timp în urmă de angajații Inspectoratului Național de Investigații, relatează Ziarul Național.

Acesta a fost identificat într-o casă părăsită din localitatea Durlești.

Vă amintim că în data de 7 aprilie, PCCOCS a anunțat că fondatorul „Bismobil Kitchen”, Mihail Șaran, ar fi dat bir cu fugiții din sala de judecată, după ce magistrații i-au schimbat măsura preventivă, din arest la domiciliu, în arest la Penitenciarul Nr.13.

Potrivit surselor acesta ar fi fost pierdut din vizor de ofițerii INI, care l-au escortat la ședința de judecată, a ieșit din sală înaintea lor, după care și-a scos brățara GPS și a fugit într-o direcție necunoscută.

De asemenea, menționăm că avocatul lui Șaran, Aurel Grosu, susține că Mihail Șaran nu i-ar fi furat mașina, așa cum spune IGP.

„Avocat: Mașina mea nu a fost furată de către nimeni, eu am venit acasă cu ea de la instanța de judecată. Jurnalist: IGP spune că domnul Șaran ar fi luat mașina dvs. și ar fi plecat într-o direcție necunoscută! Avocat: Nu este adevărat, poliția să se spele la ochi și să spună cum a falsificat probele de la percheziții. Jurnalist: Unde se află în aceste momente clientul dvs. Șaran? Avocat: Lui i-a stat rău și a plecat acasă. Mașina mea, repet, nu a fost furată de către nimeni. Vom contesta decizia de astăzi, 100%”, a declarat Aurel Grosu, avocatul Mihail Șaran.

Mihail Șaran a fost reținut acum două luni, pe Aeroportul de la Chișinău, în timp ce încerca să părăsească R. Moldova, ulterior a fost mutat din arest în Penitenciarul 13,  iar săptămâna trecută a primit mandat de arest la domiciliu.

În schema Bismobil Kitchen, prejudiciul estimat cifrează aproape 40 milioane lei, cu 158 de victime în Moldova. La sfârșitul lunii martie, în același dosar a fost reținută și Andriana Brașoveanu, administratoarea celor 40 de firme pe care acționa Bismobil Kitchen. Aceasta a fost arestată și plasată în arest la domiciliu în România. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *