Actualitate

ULTIMA ORĂ! Procurorii au descins cu percheziții matinale la domiciliul fostei deputate socialiste Alla Dolință

Astăzi, 8 septembrie, procurorii anticorupţie au descins cu percheziţii la domiciliul fostei deputate socialiste Alla Dolinţă.

Informaţia oficială a fost confirmată de către ofiţerul de presă al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.

Funcţionara nu a precizat ce i se incriminează fostei deputate şi a spus că va reveni cu mai multe detalii după finalizarea perchezițiilor, scrie Jurnal.md.

Vă amintim că în luna iulie curent, Alla Dolință a renunțat la mandatul de deputat și, de asemenea, anunța că se retrage din PSRM nefiind de acord cu politica partidului și a conducerii acestuia vizavi de războiul din Ucraina.

„Mai mult de 4,5 luni în statul vecin, Ucraina, care este și casa mea deoarece părinții mei s-au născut acolo, are loc un război. Îmi este greu să văd durerea, lacrimile, necazurile și distrugerea pe care le aduce el, îmi este foarte greu să accept aceste evenimente.

În legătură cu aceste împrejurări am decis să renunț la mandatul de deputat și să mă retrag din Partidul Socialiștilor deoarece nu sunt de acord, și nu susțin metodele, conceptul și retorica atât a conducerii, cât și a întreg partidului. Pentru mine durerea Ucrainei este durerea mea” a declarat atunci socialista.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *