Lumea

Umoristul rus Maxim Galkin a învațat limba română pentru a-i distra pe basarabeni. Rușii din RM refuză în continuare să învețe limba română

În cadrul concertului său, prezentatorul rus a vorbit în limba română:

”Dacă aș fi vorbit în orice limbă acum, nu aș fi spion, dar dacă vorbesc în engleză – deodată sunt declarat spion. Deaceea vreau să spun așa:

Bună seara dragi prieteni! Salut Chișinău! Am început să învăț limba română pentru că tot ce spun la concerte este acum foarte atent monitorizat din Rusia, mai ales de Soloviov și Simonean.

Prin urmare, astăzi, de dragul conspirației, voi vorbi doar românește și voi glumi de asemenea românește.

Fiindcă multă lume s-a temut că o să glumesc doar în română, ei bine, nu va fi chiar așa, în sală am cunoscuții mei din Rusia, ei deloc nu înțeleg ce se petrece aici”, a spus Maxim Galkin, în limba română.

Spre deosebire de Galkin care știe că cetățenii RM vorbesc limba română, „patrioții” pro-fasciști de tip Dodon insistă că limba e moldovenească. Amintim că majoritatea minorităților imperiale (ruși, găgăuzi, bulgari) refuză în continuare să învețe și să vorbească în spațiul public în limba oficială – limba română.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


comentarii

  1. „Minoritatile imperiale” refuza sa vorbeasca limba romana fiindca majoritatile locale, prin libera alegere si cu deosebita placere, vorbesc in continuare limba imperiala. Asta e tot secretul.

    1. ce naiba sa scriu? ca pana nu vedeti ce nasol e cu russia e mai bine cu romania? treaba voastra… mai ales aia care plecati pe afara si auziti romaneste si o da ti in ruseste. macar spune ti ce vreti in pana mea! romani sau rusi cA ….moldovani… nu exista! mai cititi! pana atunci de ce luati lumina si gaze din romania fascista? aia care vrea sa va cucereasca? si elevii si studentii vostrii pe la noi? nu credeti ca am avea si alte cheltuieli?? va treziti si voi, in plm????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *