Un expert anti-îmbătrânire a dezvăluit trei alimente care pot atenua ridurile
Nu numai sănătatea și bunăstarea noastră depind de modul în care mâncăm, ci și de frumusețea și tinerețea pielii noastre. Un expert anti-îmbătrânire a dezvăluit care sunt cele trei alimente pe care ar trebui să ai grijă să le incluzi în dieta ta în mod regulat pentru a avea o piele radiantă și fără riduri.
Consumul acestor trei alimente va stimula producția de colagen, ceea ce înseamnă că pielea ta va arăta mai bine.
Pește
Peștele este o sursă excelentă de proteine și colagen. S-a dovedit că colagenul ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire și reduce apariția ridurilor. Colagenul marin din pește este unul dintre cele mai eficiente tipuri de colagen pe care le puteți consuma.
Alge marine
De asemenea, ea a recomandat consumul regulat de alge marine, deoarece sunt bogate în vitamine, în special B12, și minerale care ajută pielea să rămână radiantă.
Ridichie
Ridichile sunt un aliment detoxifiant uimitor, datorită proprietăților lor antiinflamatorii. Dacă nu ai nicio contraindicație la consumul de ridichi, ar trebui să le adaugi în meniul tău.