Actualitate

Un VIDEO PROVOCATOR insinuează că ar exista legături între ANTIFA, DA, Usatîi, Dodon și Țopa (INTERCEPTĂRI AUDIO)

Cel puțin, așa sugerează un filmuleț de 16 minute publicat pe platforma web a Ziarului Național:

Potrivit autorilor filmului, Platforma „DA” și ANTIFA urmau să facă un protest comun pe data de 6 septembrie, dar reprezentanții lui Grigore Pentrenco s-au îndreptat spre sediul Procuraturii Generale, acolo unde au încercat să instaleze corturi. Când nu le-a reușit acest lucru, reprezentanții ANTIFA au vrut să meargă în Piața Marii Adunări Naționale și să instaleze acolo corturi.

Constantin Svetlicinîi, unul din apropiații lui Petrenco, s-a jeluit că „Năstase nu permite” ca membrii ANTIFA să vină în PMAN. Totuși, într-o discuție telefonică, care apare în acest video, Svetlicinîi îl asigură pe un oarecare Gotovschi că ar fi discutat toată noaptea cu Viorel Țopa și ultimul l-a asigurat că „va vorbi cu Năstase pentru ca să ne primească să instalăm corturi”.

„Să puteți lucra acolo, să nu fie nici unioniști, nici de dreapta, nici de stânga, ci un tot întreg. Mergem pentru adevăr, pentru popor. Nu e nevoie de lozinci politice, ci trebuie să instalăm corturile noastre”, arată înregistrarea telefonică.

Filmulețul video mai sugerează că peste două zile, pe 8 septembrie curent, reprezentanților ANTIFA li s-a permis să instaleze corturi în PMAN.

De asemenea, filmulețul arată și legătura dintre ANTIFA cu Igor Dodon și Renato Usatîi, cei care pe 27 septembrie au organizat o acțiune de protest, iar cu câteva zile înainte au instalat corturi în fața clădirilor Parlamentului și Ministerului Agriculturii.

Într-o discuție dintre Pavel Grigorciuc (ANTIFA) și un profesor al unei instituții de învățământ din R. Moldova, responsabil pentru racolarea noilor membri ANTIFA, se arată că protestele organizate de membrii mișcării ar fi coordonate cu „Igor Nicolaevici”. „Da, e vorba de el”, spune Grigorciuc.

În film se mai arată că Igor Dodon și Renato Usatîi le-au permis membrilor ANTIFA să instaleze corturi în așa-zisul „orășel al biruinței”, iar membrii organizației au avut „un cuvânt de salut” pe scena din fața Parlamentului. 

SURSA: ZIARULNATIONL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *