Ultima oră

UPDATE Angajatul FISC rămâne în arest pentru 20 de zile, pretinșii oameni de afaceri, pentru 25 de zile

(UPDATE 15.09) Pretinșii oameni de afaceri, reţinuţi acum trei zile de ofiţerii CNA într-un dosar pornit pe spălare de bani, corupere pasivă şi trafic de influenţă, rămân în arest pentru 25 de zile. Potrivit unui comunicat al Centrului Anticorupție, decizia a fost luată de Judecătoria Buiucani. În prezent este examinat demersul privind arestarea preventivă a funcţionarului de la fisc.

(Știre inițială)  Procurorii vor cere astăzi, 6 februarie, arestarea celor trei persoane, reţinute în cadrul unei ample operaţiuni, desfăşurate de CNA şi procurorii anticorupţie în baza mai multor dosare pentru spălări de bani, corupere pasivă şi trafic de influenţă.

Judecătorii de instrucţie de la Judecătoria Buiucani urmează să decidă noua măsură de reprimare în cazul celor trei, începând cu ora 12.00.

Amintim că, investigaţiile CNA îi vizează pe şeful-adjunct al unei Direcţii din cadrul Inspectoratului Fiscal Principal de Stat şi doi pretinşi oameni de afaceri. În prezent, cele trei persoane se află în custodia CNA.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *