Timpul Liber

Valentina Buliga a felicitat asistenţii medicali de ziua lor profesională

„Dintotdeauna au existat persoane devotate, al căror rol în cadrul sistemului social a fost acela de a asigura bolnavilor îngrijirile de sănătate necesare. Iar activitatea asistenţilor medicali, dincolo de faptul că este o meserie, este şi un stil de viaţă, o slujbă continuă în folosul bolnavului”, spune Valentinei Buliga.

Vicepreşedintele PD zice că omagiul adus acestei profesii nu este întâmplător, pentru că asistenţilor medicali le revine nobila misiune de a ajuta medicii în tratarea pacienţilor şi de a uşura suferinţele acestora, fără de ei fiind de neimaginat sistemul medical al fiecărei ţări.
„În pofida dificultăţilor existente în Republica Moldova, asistenţii medicali, încadraţi în sistem, demonstrează exemple de abnegaţie totală şi îşi onorează cu demnitate datoria profesională.

Sunt ferm convinsă că sarcinile de perspectivă, atât în instituţiile publice medicale din municipiul Chişinău, cât şi din întreaga ţară, sunt modernizarea sistemului de sănătate şi crearea condiţiilor mai bune de activitate pentru lucrătorii din domeniu. Or, atingerea acestui scop ţine de angajamentul şi responsabilitatea fiecărui din noi”, se mai spune în mesajul de felicitare.

„În numele Partidului Democrat, dar şi al meu personal, Vă adresez sincere urări de sănătate şi putere de muncă pentru a face faţă şi mai departe problemelor viitoare!”, a încheiat Valentina Buliga.

Ana Cojocaru

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *