Social

VIDEO. Accident grav în Chișinău. Trei automobile s-au ciocnit violent

În sectorul Buiucani al Capitalei, trei automobile s-au ciocnit. Totul s-a întâmplat pe 10 februarie, în jurul orei 12:00, pe strada Bariera Sculeni. Unul dintre cei implicați a filmat locul accidentului și a plasat imaginile pe rețelele sociale.

Potrivit Nataliei Stati, ofițer de presă la Poliția Capitalei, la locul cu pricina s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere pentru documentare si stabilirea tuturor circumstanțelor, scrie Echipa.md.

Ajunși, polițiștii au stabilit că sunt implicate trei automobile. Din spusele martorilor, totul s-a întâmplat din cauza faptului că unul dintre șoferi nu a cedat trecerea unui alt automobil care venea din sens opus și, în rezultat, s-au ciocnit, lovind și o altă mașină.

„Din partea de jos venea automobilul, SUV. În întâmpinarea noastră ieșea acest automobil. Acest automobil voia să vireze la stânga. Nu a cedat SUV-ului, SUV-ul s-a tamponat și în el, și în noi s-a izbit”, declară o pasageră aflată în mașina tamponată.

Din fericire, în urma impactului, nimeni nu a avut de pătimit, însă mașinile au fost serios avariate, mai ales în partea de față. Polițiștii urmează să stabilească cine se face vinovat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *