Social

VIDEO. Accidentul TRAGIC de la Sângera: Polițista și-a recunoscut integral vina. Ce pedeapsă riscă

Polițista în vârstă de 22 de ani, care a urcat în stare de ebrietate la volan și a provocat un accident la Sângera, în urma căruia o femeie de 30 de ani s-a stins din viață pe loc, iar două minore au ajuns la spital, și-a recunoscut vina. Despre acest lucrur a anunțat procurorul Roman Moraru, potrivit Realitatea.md.

Procurorul a declarat că polițista a refuzat să se prezinte la ședința de judecată programată pentru ziua de astăzi. El spune că a fost solicitat arestul preventiv pentru buna desfășurare a urmăririi penale și acumulării tuturor probelor.

„Ea și-a recunoscut integral vina și conclucrează cu organele de drept. Nu are antecedente penale, este angajată de aproximativ 2 ani în cadrul INSP. Riscă de la 4-8 ani și anularea dreptului de conducere”, a mai declarat Moraru.

Vă amintim că noaptea trecută, în comuna Sângera din municipiul Chișinău s-a produs un grav accident.

Un automobil, la volanul căruia se afla o angajată a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), a intrat pe trotuar și a lovit trei pietoni, anunță Poliția Republicii Moldova. În urma impactului o femeie în vârstă de 30 de ani a decedat pe loc, iar două minore de 6 și 17 ani au fost transportate la spital.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 01:40 despre comiterea unui grav accident rutier în comuna Sângera. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că, șoferul automobilul de marca Toyota a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar, tamponând trei pietoni.

Potrivit medicilor, sora Valentinei a fost internată la Institutul Mamei și Copilului, în stare extrem gravă. Fata se află în reanimare, acolo unde medicii luptă pentru a-i salva viața.  Fetița de 6 ani, care este fiica Valentinei Bivol, a fost internată la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii „Valentin Ignatenco”.

Reprezentanții instituției medicale susțin că fetița se află în afara oricărui pericol, iar starea de sănătate a acesteia fiind medie-stabilă.

Potrivit Inspectoratului general de Poliție, pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Șoferița a fost reținută pentru 72 de ore.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *