Social

VIDEO. „Atenție mare!”. Gunoi și plante, aruncate de la etajul 8 al unui bloc de locuit din Capitală

De la etajul 8 al unui bloc de locuit din Capitală, sunt aruncate plante de camere, gunoi și tot felul de obiecte. Totul se întâmplă pe str. Petru Zadnipru din sectorul Ciocana.

Martorii susțin că în apartament ar locui o persoană cu probleme de sănătate mintală. Conform celor care locuiesc în zonă, Poliția a fost chemată pentru a lua măsuri, scrie Realitatea.md.

„Atenție mare, cânt treceți pe lângă casa de pe Zadnipru 14/2. Mai bine zis prin spatele casei.Orice vă poate zbura în cap. Poliția a venit de mai multe ori, fără rezultat. E înfricoșător. Școlarii trec pe acolo dimineața și seara”, spune o femeie care locuiește în preajmă.

Din imaginile publicate din se vede cum peste un geam de la etajul 8 este aruncată o floare în ghiveci. În același timp, la sol se observă mai multe obiecte care par să fie aruncate și gunoi.

Poliția Capitalei precizează că de vină pentru incidente se face o femeie cu probleme de sănătate. Ultima dată, oamenii legii au fost chemați săptămâna trecută, când aceasta a avut o criză.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *