CSI / Rusia

VIDEO. ”Când vom începe să ne răzbunăm pentru sfinții noștri? Îi vom înmuia în toaletă”. Mânia furibundă a propagandistului lui Putin: ”Când va fi distrus ticălosul de Zelenski?”

Propagandistul principal al lui Putin, Vladimir Soloviov a izbucnit cu amenințări la adresa serviciilor secrete ucrainene (SBU, GUR) și a președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

„Când vom începe să ne răzbunăm pentru sfinții noștri? Când vom înțelege că acest război este purtat prin metode teroriste și ne vom aminti ce a spus comandantul nostru suprem despre cum să luptăm cu teroriștii. Îi vom găsi și îi vom înmuia în toaletă” a declarat Soloviov în emisiunea sa de propagandă „Duminică seara” de la rosTV.

Astfel, potrivit propagandistului, președintele ucrainean și forțele de securitate nu au văzut încă puterea armelor și mâniei rusești.

”Când va fi distrusă organizația teroristă – Serviciul de Securitate al Ucrainei? Când va fi distrus cartierul guvernamental de la Kiev? Când va fi distrus liderul principal al bandei și ticălosul pe nume Zelenski? Când toți ticăloșii de la Podoliak și de pe toate liniile, GUR și restul lumii responsabile pentru comiterea actelor teroriste pe teritoriul nostru, își vor da seama de furia și puterea armelor rusești?”, a spus propaganistul favorit al dictatorului Putin.

Apoi acesta cerut să fie arătate în studio fotografii cu „eroi” care, potrivit acestuia, nu au fost încă răzbunați.

Ulterior, pe ecran au apărut fotografii cu Aleksandr Zaharcenko, Mihail „Givi” Tolstoi, Arsen numit „Motorola” Pavlov, Oles Buzyna și Daria Dugina, fiica lui Alexandr Dughin, considerat „creierul lui Puti”.

„Sângele acestor „sfinți” ruși caută răzbunare”, și-a încheiat discursul propagandistul Kremlinului.

Vă amintim că în luna august 2022, propagandista Daria Dugin, fiica ideologului „lumii ruse”, a fost ucisă într-un atentat cu bombă plasată sub mașină, în suburbiile Moscovei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *