Social

VIDEO. Cu steagurile URSS și Găgăuziei au ieșit la protest. Protestatarii au scandat că sunt împotriva redenumirii și schimbării Zilei Victoriei

În centrul Chișinăului a avut loc un marș de susținere a Zilei Victoriei. Oamenii cu steagurile Moldovei, URSS și Găgăuziei au mers pe bulevardul Negruzzi până la monumentul din apropierea Academiei de Științe și a hotelului Chișinău, blocând complet traficul, transmite Realitatea.md.

Mitingul a fost organizat de Partidul Renaștere, dar au participat și reprezentanți ai partidului Șor. Participanții au scandat că sunt împotriva redenumirii și schimbării Zilei Victoriei.

Vă amintim că, recent Partidul PAS, a elaborat un proiect de lege. Potrivit documentului, nu va mai fi sărbătoare de 9 mai, ci zi de comemorare a celor căzuți în cel de-al doilea război mondial și se va marca pe 8 mai.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Astia multi au fost dar tot prosti au rama,
    Istoria nu uita si nu iarta.!
    Baieti, cat inca ma aveti bani, cumparati-va rapid bilet de avion catre Moskva

  2. Baiiiiiiiiiiiiii da prosti ati fost si prosti ati mai ramas!Nu stiti nici macar care va este interesul!!!!Afara de .ue ce v-a dat Rusia ,dobitocilor???Poatre da ,le da celor care va mana ca pe boi ,dar voua ce???Bani de-o vodca????Scarba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *