CSI / Rusia

VIDEO. Cum arată Podul Crimeei după explozia de sâmbătă. Șinele sunt încă blocate, rușii folosesc feriboturi

Legătură feroviară de pe Podul Crimeei este puternic avariată după explozia care a avut loc sâmbătă și în urma căreia o secțiune a podului rutier s-a prăbușit în apă, iar un tren-cisternă a luat foc și a ars pe șine. În imaginile publicate pe rețelele sociale pot fi văzute resturile vagoanelor-cisternă, care au rămas pe calea ferată.

De asemenea, se poate vedea că șinele efectiv s-au topit sub greutatea vagoanelor cuprinse de flăcări și s-au deformat substanțial. Pe linia ferată pe care a ars trenul cu vagoane-cisternă pagubele sunt semnificative și nu e clar deocamdată dacă daunele sunt și structurale, potrivit Digi24.

În fotografiile apărute după explozie, poate fi observat cum laterala podului s-a lăsat puternic într-o parte.

Agenţia de ştiri Interfax din Rusia transmite că acum există patru feriboturi care traversează strâmtoarea Kerci între Rusia şi Crimeea.

Un feribot trece la fiecare două ore, informează Interfax, iar o călătorie dus-întors durează patru ore. Feriboturile înlocuiesc legătura rutieră și feroviară de pe podul Kerci, care a fost avariat în weekend după o explozie puternică, care a provocat prăbușirea parțială a unei secțiuni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *