CSI / RusiaUcraina

VIDEO. De râsul curcilor! Zaharova: Ucrainenii îl urăsc pe Putin pentru că îl doresc în secret ca președinte

Ucrainenii îl urăsc pe Vladimir Putin pentru că în secret își doresc să fie președintele lor, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, în cadrul unui interviu acordat televiziunii ruse, transmite Digi24.

„Ucrainenii îl urăsc și sunt agresivi față de Putin tocmai pentru că își doresc ca el să fie președintele lor”, a spus Zaharova. Un videoclip cu declarația acesteia a fost postat, vineri, pe pagina de Twitter de Anton Gerașcenko, un consilier al Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei. 

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe nu se află la primul derapaj. Susținătoare a propagandei ruse, Maria Zaharova a avut de la începutul războiului în Ucraina mai multe declarații halucinante. Ea declara săptămânile trecute că „țările care le furnizează drone Ucrainei și plănuiesc să se retragă pe Marte în cazul unui dezastru nuclear nu vor avea timp să fugă.

„Ţările care le furnizează (dronele) regimului de la Kiev plănuiesc să se retragă pe Marte dacă va avea loc un dezastru nuclear? Nu vor avea timp”, spunea sarcastic purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe, Maria Zaharova. „Oamenii din ţările NATO ar trebui să realizeze că guvernele lor sponsorizează terorismul nuclear practicat de regimul de la Kiev”, mai afirma Zaharova. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Fata asta trage mult pe nara si le mai combina si cu alcoolul.
    Dependenta asta da multe halucinatii car le exprima pe gura..
    Pana intr-o zi cand va ramane fara cuvinte. si fara voce.

  2. Radetiva., da voi nu puteti metamorfiza, ea a transmis acest messj nu voua ci cuiva in spetza, oamenii simpli nnus de acest mesaj, aceste guverne di ambele blocuri detin informatii ce naavetzi cum sa le stiti, řcredeti ca presa e pu noi oamenii de rand? Lasati un analist bun sa ne explice ce stiu ei si noi navem voie sa stim, faptul e anuntat de la inceput ca e un razboi intre frati , lasai sa se manance intre ei ca Merge vorba de cel mai fertil sol de pe tera, furat de la Romani. Primul furt de la 12.09.1740 si al doile pe 1802 incoace, Dnul Snegur a publicat situatia demult in anii93-94’, si George bush stia ca Ukraina e pe lista, si Obama in crimeea a dat acordul rupetio daca puteti, in 2009 robinetl sa inchis odata ,Putin se tine de cuvant sa nul inchida a 2 oara, faptl e ca Dupa ww2 sa investit in Germani si nu in Russia ceea ce ia suparat pe rusi ca au fost dusi de nas de Engleji, Nato pana la pandemia avea intelegere sa fie o unitate cu Russia de a apara crestinii si de a ne uni , insa Anglo Americanul nu sia obtinut profitul investit odata in Russia, ca asa e rabdarea vestului, au vrut sa fure Russia, ca jp Morgan a intrat ca un parazit in sistemul financiar rus ca nul mai scoti nici azi, de 50mlrde de Ruble ieseau din tara pe luna pana la destramare Urss, Putin numai sperie da el stie ca ultima sarcina a lui este problema Geopolitica de la marea neagra, pe care nimeni nu se angajeaza sa o rezolve cinstit cdupa cum el a anuntat in 2010 ca dupa ww2 nimeni nu sa asezat inca niciodata la o masa rotunda de a rezolva resturile dictatorilor murdari.
    Si acum anul 1902 cat de mare era Ukraina, de ce Romanii au luptat pentru ambele blocuri , ce ia promis Hitler lui Antonescu ?
    Zaharova e pu Meloni si Africani, nu incape indoiala de ocunti rusi, insa pozitia clara a fost ca in Europa nu va conduce Aˇericanul securitatea chiar daca Rusii nu au aceste capacitati aci merge vorba de asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *