CSI / RusiaRăzboiUcraina

Deputatul rus care cerea ocuparea R. Moldova nu mai crede în razboiul lui Putin din Ucraina: ”Niciun obiectiv nu a fost atins” Video

După un an și trei luni de „operațiune militară specială”, retorica regimului Putin s-a schimbat. Nimeni nu-și amintește planul inițial de a captura Kievul în trei zile. Acum, la nivel oficial, se vorbește deschis despre eșecul războiului.

Konstantin Zatulin, deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse din cadrul partidului pro-Putin, Rusia Unită, a anunțat public acest lucru.

După ce a ascultat fanteziile „experților” care spuneau că Ucraina nu mai există, deputatul a dat o replică realistă. Acesta a asigurat că Rusia de astăzi nu are puterea de a distruge statul vecin, care primește un sprijin atât de puternic din partea aliaților occidentali.

Mai mult, potrivit lui Zatulin, de mai bine de un an de război, Federația Rusă nu a reușit să atingă nici măcar un singur obiectiv.

„Care au fost obiectivele noastre declarate oficial la începutul „operațiunii militare speciale”? Denazificarea, demilitarizarea și neutralitatea Ucrainei, protecția locuitorilor din Donețk și Lugansk… Pentru care dintre aceste puncte am obținut rezultate? Niciunul! Va rămâne Ucraina sub conducerea lui Zelensky și a urmașilor săi ca urmare a tot ceea ce se întâmplă? Va rămâne, pot să vă spun! Va rămâne!”, a spus deputatul rus.

El și-a exprimat, de asemenea, încrederea că liderii ruși știu bine situația reală, că nu se va putea câștiga. De remarcat este că în primele luni de război, același Zatulin a susținut vehement războiul, cerând ca în planuri să fie cuprinsă ocuparea Republicii Moldovei.

Astăzi, retorica acestuia s-a schimbat mult. El spune că „operațiunea specială” a eșuat, din moment ce obiectivele erau nerealiste în avans.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Mamă, cât venin și iudism….
    Bă. ,,timpul”-e , Podurile sunt construite de specialisti si nu de ,,regimuri”…Se mai defecteaza constructii si pe la case mai mari..Cu atat mai mult, ca e pod plutitor, si, deoarece a scazut nivelul apei sunt necesare ceva ajustari….Apropo,cand in locul lui va fi cunstruit un pod frumos, trainic, de mai mare dragul, sa mentionati si atunci, ca e construit datorita lui M. Sandu si K. Iohannis….Atunci nu am sa ma supar….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *