Actualitate

VIDEO/ Dodon, huiduit la CNA: „Iuda, ai vândut țara”. „O să răspundeți”

Astăzi, 15 iulie, Igor Dodon a fost întâmpinat cu huiduieli la sediul Centrului Național Anticorupție. La rândul său, și Dodon l-a insultat pe bărbat spunându-i „băi debilule, liniștește-te”, care l-a huiduit minute în șir în timp ce socialistul încerca să facă declarații în fața camerelor, transmite Jurnal.md.

„Cei implicați în furtul miliardului sunt liberi, se duc pe unde vor în afara țării și toată bătaia este în mine. Pe cazul cu mama mea eu niciodată n-am să uit lucrul ăsta, lacrimile mamei mele care stă în stare gravă la spital. Nu știu cât o să dureze, o zi, două, un an, cinci, zece, o să răspundeți”, a declarat Dodon.

Vă amintim că astăzi, 15 iulie, mama lui Igor Dodon, urma să se prezinte în fața procurorilor de la CNA. Acuzatorii susțin că în timpul perchezițiilor desfășurate, la domiciliul mamei lui Dodon s-au depistat peste 600.000 de lei, mai mult de 17.000 de euro și 1000 de dolari, iar proveniența banilor urmează a fi stabilită.

Ulterior, ședința a fost amânată, deoarece avocații Galinei Dodon au solicitat amânarea audierilor din cauza stării de sănătate a bănuitei.

Mama lui Igor Dodon este bănuită de săvârșirea infracțiunii de complicitate la îmbogățirea ilicită. În cadrul perchezițiilor, la domiciliul ei au fost depistate și ridicate din safeu mijloace bănești peste 600.000 de lei, mai mult de 17.000 de euro și 1000 de dolari. De asemenea, suma de 17 005 Euro, depistată la domiciliul mamei lui Dodon, se afla într-un plic de hârtie cu sigla PSRM.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

comentarii

  1. Lui să-i fie rușine, pentru că a băgat-o până și pe mama lui în troaca lui de nesătul! Pezevenchi ordinar!

  2. Vai, obijduiesc biata f’nieie dijiaba! Dansa a castigat banii cu soviste, vanzand piepini fascistilor di pesti Prut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *