Externe

VIDEO. „Don-don” Kadîrov publică imagini cu el mergând prin ploaie pentru a infirma zvonurile despre sănătatea sa precară

Ramzan Kadîrov, aliat loial al lui Vladimir Putin, a publicat duminică un videoclip, despre care nu se știe când a fost înregistrat, în care cataloghează drept „minciuni” zvonurile care circulă cu privire la deteriorarea stării sale de sănătate, relatează AFP. Asta, după ce zilele trecute Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a spus că liderul cecenilor se află în stare critică, potrivit Hotnews.

Vineri, presa ucraineană care citează surse din cadrul diasporei cecene și confirmate pentru publicația „Obozrevatel” de serviciile secrete ucrainene a indicat că Ramzan Kadîrov, susținător al ofensivei ruse în Ucraina, se afla în comă, fiind „grav”. bolnav, însă informațiile nu au putut fi verificat dintr-o sursă independentă de către AFP.

„Îi sfătuiesc cu tărie pe toți cei care nu pot distinge adevărul de minciuni pe internet să ia puțin aer, să-și pună ideile în ordine”, a scris Ramzan Kadîrov duminică într-un mesaj care însoțește un scurtă înregistrare video.

Zâmbind, se uită la aparat, cu fața totuși vizibil umflată.

AFP nu a putut spune în mod independent când a fost filmat acest videoclip.

„Ploaia este minunat de revigorantă”, a adăugat în scris acesta care are o glugă pe cap în videoclip și merge pe o alee.

Nu a fost făcută nicio comunicare oficială în acest stadiu de către Kremlin cu privire la starea de sănătate a lui Kadîrov, aflat la putere din 2007 în Cecenia, o mică republică rusă cu majoritate musulmană.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *