ActualitateSocial

VIDEO/ Imagini cu impact puternic! Momentul în care un bărbat este lovit de o mașină în timp ce traversa strada regulamentar

Un bărbat din Capitală a fost spulberat de un atutomobil în timp ce traversa strada regulamentar. Șoferul de la volanul autoturismului a trecut la culoarea roșie a semaforului și a accidentat pietonul. Momentul a fost surprins de o cameră de bord, transmite ProTV. ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional.

Incidentul a avut loc aseară, 9 iunie, la intersecția străzilor Decebal cu Trandafirilor. Din imagini se poate vedea cum toate mașinile staționează la culoarea roșie a semaforulu, în timp ce pietonii traversează strada. La un moment dat, un automobil de marca Toyota vine cu viteză și îl lovește violent pe bărbat,  aruncându-l la câțiva metri distanță.

Ulterior, persoana accidentaă se ridică în picioare și face câțiva pași. Poliția a afirmat că nu a fost sesizată cu privire la acest accident și nu a putut spune dacă oamenii legii s-au autosesizat în urma vizionării imaginilor. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *