CSI / Rusia

VIDEO/ Imagini foarte ciudate de la priveghiul Dariei Dughina. „Sicriu deschis pentru cineva aruncat în aer și ars într-o mașină?”

În dimineața de marți, 23 august, televiziunile ruse de stat difuzează imagini de la priveghiul Dariei Dughina, tânăra a murit după ce mașina în care se afla a explodat la marginea Moscovei pe data de 20 august.

Francis Scarr, un jurnalist britanic de la BBC specializat în monitorizarea mass-media rusești, remarcă pe canalul său de Twitter că lângă părinții Dariei Dughina stă doar oligarhul rus Constantin Malofeev, unul dintre cei mai fanatici susținători ai lui Putin. Miliardatul protejat de Kremlin s-a aflat în prima linie a sancțiunilor occidentale de la începutul războiului declanșat de Rusia în Ucraina.

De asemenea, se mai poate observa în imaginile difuzate la televiziunile rusești atmosfera somptuoasă din sala de priveghi, funeraliile organizate aducând cu cele rezervate unor personalități de prim rang.

Totodată, mai mulți comentatori atrag atenția asupra unor detalii ciudate.

„Ceva este în neregulă cu toată scena. Mama și tata nu par că sunt îndurerați. Și, un sicriu deschis?! Pentru cineva aruncat în aer și ars într-o mașină. Foarte foarte ciudat și îndrăznesc să spun, foarte foarte pus în scenă”, spune unul dintre comentatori.

„Părinții nu par supărați, așa cum te-ai aștepta să fie. Arată de parcă ar participa la o reprezentație”, remarcă altcineva.

„În fiecare loc am văzut aceleași scene. Alexander Dughin a stat cu mâinile în buzunar și a părut nedumerit. La înmormântare și în discursul ținut la groapă, a părut că ar participa la o conferință de presă”, spune un comentator.

„Durerea poate lua mai multe forme. Dar dacă copilul meu ar muri, aș fi și eu pe jumătate mort. Limbajul trupului părinților este atât de bizar, fețele nu le sunt umflate. Gesturile lor sunt rapide și energice. De obicei durerea te face letargic, confuz, mai ales dacă ți se administrează niște pastile. O scenă ciudată”, adaugă un alt urmăritor, transmite Ziare.com.

Opțiunea nefirească, în circumstanțele date, a sicriului deschis este sesizată și de alți urmăritori ai jurnalistului britanic.

Ceremonia priveghiului a fost organizată în dimineața zilei de 23 august într-o sală a centrului TV Ostankino din Moscova. La eveniment au asistat câteva sute de persoane. Daria Dughina a murit la vârsta de 30 de ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Sicriul are un design foarte american. Pare scos dintr-un film de la Hollywood. Ciudata alegere pentru un anti-american atata de feroce ca Dughin. Se bate el cu caramida in piept ca tot ce vine din vest este decadent dar cand vine vorba de cumparat sicriu, tot spre vest se uita. Halal principii.

  2. Nu cred ca e important designul sicriului ci trebuie sa ne gândim că toată aceasta intamplare piate fi un fals grosolan menit sa justifice urmatoarea miscare catastrofala a rusilor.Cred ca nimeni nu va fi pregatit pentru ce urmeaza din partea acestor criminali rusi,de asta era bevoie de inscenarea mortii acestei lichele bolșevice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *