ActualitateExterne

VIDEO/ Imagini greu de privit. Mai mulți soldați ucraineni, spulberați de la mică distanță de un tanc rusesc

Imagini greu de privit pe frontul din Ucraina. Mai mulți soldați ucraineni au fost spulberați, de la mică distanță, de un tanc rusesc, care s-a apropiat de ei fără ca cineva să se alarmeze, potrivit imaginilor publicate pe mai multe conturi de Twitter, scrie Observatornews.ro.

Pe rețelele sociale au fost publicate imagini cu mai mulți soldați ucraineni care au fost spulberați, de la mică distanță, de un tanc rusesc. Însă nu se știe când au fost făcute acele înregistrări sau unde. 

În jur de 13 soldați ucraineni, care se fotografiau lângă un blindat rusesc distrus, au fost spulberați de un tanc, care s-a apropiat de ei, la o distanță de 10 – 20 de metri, fără ca aceștia să se sperie sau să se ferească.

„Fie este un accident, fie un tanc rusesc a putut să se infiltreze” este explicația oferită de contul de Twitter care a publicat scenele. 

Dintr-un alt unghi se observă exact momentul tragediei. Cel care filma, a luat-o la fugă, iar în înregistrare se mai aude cum tunul este descărcat și sunete de mitralieră. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *