Externe

VIDEO/ Kadîrov: Operațiunea militară specială decurge conform planului. Ucraina va fi eliberată de ”sataniști”

Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei, admiratorul lui Putin, a admis miercuri ”erori” comise în faza iniţială a campaniei militare ruse în Ucraina, însă a susținut că acestea au fost remediate și operațiunea militară specială decurge conform planului, iar Ucraina va fi eliberată de ”sataniști”.

„La început au fost erori, unele deficienţe, dar în prezent totul merge 100% conform planului şi vom elibera Ucraina”, a declarat Kadîrov într-o intervenţie la forumul ”Noile orizonturi”, organizat de societatea rusă ”Znanie” (”Cunoaştere”).

Kadîrov informează frecvent despre mersul ”operaţiunii militare speciale” ruse în Ucraina prin contul său Telegram, unde difuzează imagini realizate de soldaţi ceceni care participă la campania rusă.

Totodată, Kadîrov susţine că, săptămânal, sute de voluntari sosesc la baza din Gudermes, situată la circa 36 kilometri de Groznîi, pentru a merge în Ucraina.

Sursa: Hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Cadirov,tu spui fel de fel de minciuni,intr-o buna zi fiurerul Putin s-a enerva si te -a elimina ca pe generalii sai apropiati…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *