Social

VIDEO. „Lasă labele jos. Măgăroiule”. Ce pedeaspă a primit dădaca din Bălți, care bătea și umilea copii

Angajata grădiniței din Bălți, care a fost filmată în timp ce striga și umilea copiii, a fost dată afară din sistem și nu va mai putea să se angajeze în domeniul Educației, anunță ministrul Educației, Anatolie Topală, în cadrul unei conferințe de presă.

”Personal am monitorizat procesul de desfășurare a anchetei, persoana care a fost vinovată și a aplicat violența asupra copilului a fost destituită din funcție, fără dreptul de a ocupa vreo funcție în sistemul educațional, și este în proces de desfășurare procedura la Procuratură”, a declarat Topală.

Vă amintim că la 7 martie, două angajate a unei grădințe din Bălți, sunt acuzate că îi băteau și îi înjurau pe copilași. Procurorii fac cercetări, după ce au primit înregistrări audio din care se înțelege clar că copiii sunt pălmuiți și înjosiți de cele care urmau să le dea educație.

Menționăm la 10 martie, una dintre angajatele de la grădinița nr. 38 din Bălți, acuzate că băteau și înjurau copiii, a fost concediată, a confirmat purtătoarea de cuvânt a Ministerului Educației și Cercetării, Viorica Pistrui.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *