Social

VIDEO. O angajată a IGSU, prinsă beată criță la volanul automobilului de serviciu. „IGSU s-a autosesizat și a inițiat o investigație”

O angajată a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) ar fi urcat în stare de ebrietate la volanul automobilului de serviciu. Cazul a avut loc pe 25 iunie, iar imaginile foto și video au fost expediate la adresa redacției Realitatea.md de către un cititor.

Autorul filmulețelor video a precizat că momentul a fost surprins în localitatea Vatra din municipiul Chișinău, iar după testarea cu aparatul Drager, s-a constatat 1.56 ml alcool în aerul expirat.

Astfel, din primul filmuleț se vede că mașina IGSU se deplasează haotic, iar în cel de-al doilea video este surprins momentul în care femeia a fost oprită de polițiști și testată.

Purtătoarea de cuvânt a IGSU, Liliana Pușcașu, a precizat că femeia s-a eliberat din funcție și le-a mulțumit cetățenilor pentru că au raportat cazul, potrivit sursei citate.

„S-a întâmplat duminică, doamna era angajată la IGSU. IGSU s-a autosesizat și a inițiat o investigație. Femeia s-a eliberat din funcție din propria inițiativă”, a declarat Pușcașu.

De asemenea, ofițerul de presă al IGP, Diana Fetco, nu a oferit, deocamdată, detalii despre acest caz.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *