RăzboiUcraina

VIDEO. O persoană a murit și aproape 25 rănite în urma unui atac cu rachetă asupra unei clădiri din Zaporojie

O persoană a decedat iar alții 25 au fost răniți, acesta este numărul oamenilor afectați în urma unui atac cu rachetă asupra unei clădiri rezidențiale din Zaporojie. Informația a fost confirmată de primarul regiunii, Anatoli Kurtev. 

Potrivit informațiilor, 3 persoane sunt în stare gravă, 19 sunt în stare medie, 3 sunt în stare ușoară (2 dintre ei sunt copii).

Astfel, potrivit presei ucrainene, care citează oficiali locali, locul în care astăzi a fost bombardată Ucraina nu are ținte militare.

„Se trage în zonele rezidențiale în care trăiesc oameni obișnuiți și copii. Statul terorist caută să ne distrugă orașele, statul, poporul.Asta nu trebuie să devină „doar o altă zi” în Ucraina sau oriunde altundeva în Europa sau în lume. Lumea are nevoie de mai multă unitate și determinare pentru a învinge mai repede teroarea rusă și a proteja vieți”, a scris pe pagina sa de Twitter, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Vă amintim că, 3 persoane au murit și alte 7 au fost rănite în urma unui atac nocturn asupra unui oraș din regiunea Kiev. Mai multe case au fost avariate, iar 5 persoane sunt căutate sub dărâmături.

În noaptea de 22 martie, a fost anunțată o alertă aeriană la Kiev și în mai multe regiuni ale Ucrainei.

De asemenea, presa ucraineană notează că forțele armate ucrainene au distrus 16 din cele 21 de drone Shahed-136 lansate de Rusia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *