CSI / Rusia

VIDEO. „Poate ar trebui să-l încerce”. Putin susține că cea mai importantă armă a Rusiei este adevărul

Președintele Rusiei, Vladimir Putin a declarat joi, 2 februarie, în contextul comemorării „Marelui Război Patriotic”, că cea mai importantă armă a Rusiei este adevărul.

„Cel mai important lucru, atât când discutăm despre evenimentele din al Doilea Război Mondial, Marele Război Patriotic (n.r. denumirea folosită în Rusia pentru conflict), cât și despre evenimentele din operațiunea militară specială de astăzi, cel mai important lucru este adevărul! Și credibilitatea”, a declarat dictatorul rus în timpul unui discurs susținut la un muzeu din Volgograd, scrie Hotnews.

„Este cea mai importantă armă a noastră”, a declarat Putin în timpul unui eveniment organizat pentru comemorarea a 80 de ani de la ridicarea asediului asupra orașului Stalingrad, vechea denumire a Volgogradului, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. La acest eveniment au fost invitați elevi și tineri din Volgograd.

Comentariile sale au atras un val de ironii pe rețelele de socializare, date fiind numeroasele afirmații false făcute de oficiali de la Moscova și propaganda rusă după declanșarea „operațiunii militare speciale” în urmă cu aproape un an.

„Cel mai important lucru este adevărul, a mințit el”, scrie pe Twitter profesorul Mart Kuldkepp de la University College London.

„Alte țări au adevărul dar Rusia are adevărul absolut”, comentează alt utilizator al Twitter, în timp ce un altul afirmă că „dacă Putin crede că adevărul este atât de important poate că ar trebui să îl încerce”.

Alții au răspuns cu meme-uri:

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *