Social

VIDEO. Poliția oferă detalii despre reținerea lui Mihial Șaran: Ar fi fost ajutat de un prieten să se ascundă de lege

Fondatorul fugar al companiei de mobilă pentru bucătărie „Bismobil Kitchen”, Mihail Șaran, care a evadat din sediul judecătoriei când trebuia să fie arestat pentru 30 de zile, a fost reținut. Acesta a fost depistat într-o casă părăsită din orășelul Durlești, transmite IGP.

După reținere, el a fost escortat direct la sediul Inspectoratului Național de Investigații. Jurnaliștii au încercat să obțină declarații de la suspect, acesta însă a refuzat să dea comentarii.

Astfel, potrivit polițiștilor, în tot acest timp, învinuitul a fost ajutat de un prieten, pentru a nu fi găsit de oamenii legii. Acest amic își ispășește la moment pedeapsa cu suspendarea executării ei condiționate pentru răpirea unui automobil.

Vă amintim că amintim că în data de 7 aprilie, PCCOCS a anunțat că fondatorul „Bismobil Kitchen”, Mihail Șaran, ar fi dat bir cu fugiții din sala de judecată, după ce magistrații i-au schimbat măsura preventivă, din arest la domiciliu, în arest la Penitenciarul Nr.13.

Mihail Șaran a fost reținut acum două luni, pe Aeroportul de la Chișinău, în timp ce încerca să părăsească R. Moldova, ulterior a fost mutat din arest în Penitenciarul 13,  iar săptămâna trecută a primit mandat de arest la domiciliu.

În schema Bismobil Kitchen, prejudiciul estimat cifrează aproape 40 milioane lei, cu 158 de victime în Moldova. La sfârșitul lunii martie, în același dosar a fost reținută și Andriana Brașoveanu, administratoarea celor 40 de firme pe care acționa Bismobil Kitchen. Aceasta a fost arestată și plasată în arest la domiciliu în România. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *