CSI / Rusia

VIDEO. Prigojin îl calcă în picioare pe Șoigu: De ce dracu autorizezi dronele astea să lovească Moscova?

Prigojin îl insultă pe Șoigu după al doilea atac cu drone la Moscova. Sulfurosul şef al grupării paramilitare ruse Wagner, Serghei Prigojin l-a atacat în mod violent, într-o înregistrare video postată pe Telegram, pe ministrul rus al Apărării Serghei Şoigu, pe care l-a insultat, un atac cu drone, marţi dimineaţa, la Moscova.

”Eşti ministru al Apărării. N-ai făcut nimic să eradichezi asta (…). De ce dracu autorizezi dronele astea să lovească Moscova?”, tună indignat Progojin, a cărui miliţie s-a angajat pe front în Ucraina.

”Cu privire la dronele care survolează Moscova, voi, animale împuţite, ce faceţi? Sunteţi nişte porci. Ridicaţi-vă cururile de la birourile în care aţi fost puşi să apăraţi această ţară!”, tună Prigojin pe canalul său pe Telegrm.

Atacul cu dronă de marţi, soldat cu doi răniţi uşor la Moscova, l-a înfuriat din nou pe şeful Wagner, pornit de luni de zile împotriva ministrului rus al Apărării.

La începutul lui mai, el a publica o înregistrare video şocantă, în care imputa moartea mercenarilor Wagner armatei ruse.”Şoigu (…), unde e muniţia? Dac-ai fi dat muniţie, ar fi fost de cinci ori mai puţini (morţi””, urla el în imagini difuzate tot pe Telegram. El denunţa săptămâna trecută, într-un interviu, ”apărarea absilut nepregătită” a Moscovei ”de a contracara ameninţarea în vreun fel”, în urma unei incursiuni a unor grupări armate în regiunea rusă de frontieră Belgorod.Potrivit autorităţilor ruse, opt drone au fost detecatte la Moscova şi în regiunea moscovită marţi, în zori.

Kievul neagă orice implicare.Preşedintele rus Vladimir Putin a acuzat Ucraina de faptul că încearcă să-i ”terorizeze” pe ruşi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *