Social

VIDEO. Primele declarații ale lui Șaran după ce a fost prins de INI: „Foarte simplu”

Fondatorul „Bismobil Kitchen”, Mihail Saran, reținut în vineri dimineața de oamenii legii, într-o casă părăsită din Durlești, a fost adus la Inspectoratul Național de Investigații.

Fiind întrebat cum a reușit să își scoată brățara de urmărire, el a declarat „foarte simplu”.

Vă amintim că în data de 7 aprilie, PCCOCS a anunțat că fondatorul „Bismobil Kitchen”, Mihail Șaran, ar fi dat bir cu fugiții din sala de judecată, după ce magistrații i-au schimbat măsura preventivă, din arest la domiciliu, în arest la Penitenciarul Nr.13.

Mihail Șaran a fost reținut acum două luni, pe Aeroportul de la Chișinău, în timp ce încerca să părăsească R. Moldova, ulterior a fost mutat din arest în Penitenciarul 13,  iar săptămâna trecută a primit mandat de arest la domiciliu.

În schema Bismobil Kitchen, prejudiciul estimat cifrează aproape 40 milioane lei, cu 158 de victime în Moldova. La sfârșitul lunii martie, în același dosar a fost reținută și Andriana Brașoveanu, administratoarea celor 40 de firme pe care acționa Bismobil Kitchen. Aceasta a fost arestată și plasată în arest la domiciliu în România. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *