CSI / Rusia

VIDEO. Propagandistul lui Putin „foc și pară”. „Un frumos oraș rusesc situat pe pământul nostru este atacat! Au încercat un atac terorist în regiunea Belgorod și da, au reușit!”

Vladimir Soloviov, propagandistul principal al lui Putin, este revoltat de reacția Moscovei față de ocuparea orașului rusesc Șebekino din regiunea Belgorod.

Menționăm că la 1 iunie, rebelii ruși au început operațiunea de eliberare a regiunii Belgorod de sub puterea Kremlinului. Propaganda rusă nu se aștepta la succesul oponenților regimului Putin și a fost uluită de succesele reale ale legiunilor „RDK” și „Libertatea Rusiei”.

Majoritatea canalelor federale și agențiilor de știri ascund informațiile reale despre atacurile din regiunea Belgorod. Situația a atins un asemenea grad de intensitate, încât a devenit insuportabilă chiar și pentru propagandistul Soloviov.

”Sunt furios. Un frumos oraș rusesc situat pe pământul nostru este atacat! Și spunem cu toată seriozitatea: Au încercat un atac terorist în regiunea Belgorod și da, au reușit! Au transformat viața locuitorilor din Șebekino într-un iad pur!”, spune indignat propagandistul.

După cum s-a relatat anterior, în dimineața zilei de 1 iunie, bombardamentele s-au intensificat în orașul Șebekino, populația a încercat să fugă în panică, dar benzinăriile s-a închis curând, autoritățile nu s-au grăbit să ducă oamenii la un loc sigur. În schimb, oficialii au ars în grabă documente ale administrației orașului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *