Social

VIDEO. Protest la Ministerul Afacerilor Interne. CUB: Ana Revenco și Rosian Vasiloi trebuie să demisioneze

Partidul Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB), în această dimineață, a desfășurat un flashmob în fața Ministerului Afacerilor Interne (MAI) și a cerut demisia Anei Revenco, ministrul de Interne, și Rosian Vasiloi, șef al Poliției de Frontieră, potrivit Oficial.md.

Președintele CUB, Igor Munteanu a declarat că, formațiunea a venit la MAI pentru a protesta „împotriva inacțiunilor autorităților și a lucrurilor nerezolvate”.

„Au trecut 2 săptămâni de la tragedia de la aeroport. Din păcate, nu am văzut nicio demisie. Acea tragedie s-a întâmplat din cauza disfuncționalității sistemului. Avem 2 ani de stare de urgență, dar măsuri de securitate la Aeroport nu au fost implementate. Avem situație excepțională doar pentru ca să se îmbogățească unii pe seama crizei energetice”, a declarat politicianul.

De asemenea, președintele CUB a mai adăugat că Ana Revenco și Rosian Vasiloi trebuie să demisioneze, pentru că, atunci când se întâmplă lucruri grave, mai ales decesul a 2 oameni, trebuie să-ți asumi responsabilitatea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *