Actualitate

VIDEO. Proteste violente la Erevan. Se cere demisia lui Pașinian

Poliția armeană a început să folosească mijloace speciale, inclusiv grenade paralizante, împotriva protestatarilor care s-au adunat în fața cabinetului de miniștri pentru a cere demisia premierului Nikol Pașinian. Acțiunea a fost transmisă de portalurile locale.

Ciocnirile continuă, iar imaginile arată cum un protestatar își pierde cunoștința.

*** 21:23

Există, de asemenea, un protest în fața Ambasadei Rusiei din Erevan. Protestatarii au blocat personalul misiunii diplomatice în clădire,
 a relatat TASS citând o sursă.

“Clădirea ambasadei este blocată. Sunt mulți demonstranți în fața clădirii, la intrarea principală. Intrarea din spate este, de asemenea, blocată, dar nu este clar câte persoane se află în acea parte”, a declarat interlocutorul agenției.

O înregistrare video care circulă pe canalele Telegram arată cum la Erevan se aud sloganuri antirusești și insulte la adresa președintelui rus Vladimir Putin.

*** 20:56

Ciocniri între forțele de ordine și protestatari au izbucnit în apropierea clădirii cabinetului de miniștri armean. Acest lucru este raportat de mass-media armeană.

Protestatarii scandează apeluri pentru demisia premierului Nikol Pașinian.

Protestatarii încearcă să pătrundă în clădirea guvernului. Potrivit rapoartelor mass-media, premierul armean este în prezent absent de acolo.

Presa armeană a relatat că s-a auzit un sunet de pocnitură. Se pare că poliția a folosit grenade paralizante.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *