Social

VIDEO. Reacția autorităților R. Moldova la expulzarea unui diplomat moldovean de la Moscova: Rusia continuă ”măsurile ostile”

Rusia continuă ”măsurile ostile”. Astfel reacționează ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu la expulzarea diplomatului moldovean de la Moscova.

„Timp de mulți ani, de până la independență, Rusia a recurs la politici ostile față de Republica Moldova, față de economia noastră, față de independența noastră, prin sprijinul separatismului, prin introducerea embargourilor, prin prezența forțelor militare pe teritoriul țării noastre. Federația Rusă continuă aceste măsuri ostile”, a declarat Nicu Popescu, scrie Realitatea.md.

După ce, săptămâna trecută, un angajat al Federației Ruse a fost declarat persona non-grata pentru comportament necorespunzător față de angajații de la frontieră, Moscova a luat măsuri similare și a interzis mai multor oficiali moldoveni să intre în Rusia. Decizia a fost anunțată marți de diplomația Kremlinului.

Vă amintim că, înainte de Paște, liderul din Tatarstan a primit refuz de a intra în Republica Moldova. Acesta era invitat la un forum în Găgăuzia, de candidatul Victor Petru și socialistul Alexandr Suhodolski, fiind așteptat la Aeroport de politician și diplomații ruși.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Guvernarea pas decit ar vorbi despre rusia mai bine ar demonstra prin fapte. De exemplu rm inca este membru csi. De ce este membru csi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *