Politică

VIDEO. Recean, „foc și pară” după vizite inopinate: Lucrurile pe care le-am văzut „lasă de dorit”

Premierul Dorin Recean s-a deplasat marți, 21 februarie, în raionul Fălești. După ce a vizitat inopinat instituții pe care nu le-a numit, a rămas supărat pe funcționarii publici. El susține că lucrurile pe care le-a văzut „lasă de dorit”, scrie Realitatea.md.

De asemenea, Recean a punctat că urmează să viziteze inopinat și alte instituții. Numele întreprinderilor la care a mers în vizitat nu au fost precizate de premier.

„De data asta nu o să dau nume, dar există problemă de atitudine. Lucrăm pe verticală, până să explicăm că sunt acolo să deservească fie cetățenii, fie mediul de afaceri. .Ce am văzut ieri lasă de dorit. Cu următoarele vizite inopinate o să fim mai incesivi. Noi avem sarcina să facem Guvernul să ducă servicii cât mai aproape de cetățeni și de mediul de afaceri”, a declarat Dorin Recean.

Prim-ministrul a îndemnat și subalternii din cabinet să efectueze vizite inopinate în teritoriu.

Menționăm că marți, Dorin Recean a vizitat raionul Fălești, unde a avut mai multe întrevederi, aceasta fiind prima sa deplasare în regiune, anunțată cu o zi înainte de serviciul de presă al Executivului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *