CSI / Rusia

VIDEO. Rușii se îndoiesc de vizita lui Putin în Ucraina: ”Se pare că a fost la Rostov sau la VoroneJ”

Luni, 17 aprilie, Vladimir Putin s-a întâlnit cu ministrul chinez al Apărării, iar marți, 18 aprilie, ar fi vizitat zona ocupată a regiunilor Herson și Lugansk, din sudul Ucrainei.

Mass-media de propagandă a arătat imagini ale unui elicopter, în care nu se află Putin, din care se văd râul Nipru, baza aeriană de lângă Genichesk și intrarea în oraș. Putin s-a arătat doar la ieșirea din elicopter și la întâlnirea cu comandanții grupului Dnepr.

În videoclip, îl puteți vedea pe generalul Mihail Teplinsky, care comandă parașutiștii ruși în Ucraina. În filmare este și un alt general, Oleg Makarevich, prim-adjunct al șefului Statului Major al Forțelor Armate Ruse.

Putin a ascultat un raport despre situația din direcțiile Herson și Zaporojie, unde Forțele Armate Ruse așteaptă o contraofensivă a Forțelor Armate ale Ucrainei.

De asemenea, i-a felicitat pe toți de Paște și a prezentat o icoană „norocoasă” pentru unul dintre liderii militari din istoria Imperiului Rus.

Apoi Putin a ajuns la sediul grupului Vostok din regiunea Lugansk și a auzit un raport al generalului Lapin.

Însă filmările de la Genichesk și Lugansk îl arată pe Putin în haine diferite.

Rospropaganda a arătat un filmuleț în care dictatorul rus stă într-un buncăr în compania a trei militari și spune „Acum va fi Paștele”, deși Paștele a trecut deja de două zile.

Rușii însă nu cred cu adevărat în vizita dictatorului Vladimir Putin în regiunea Herson. Pe rețelele de socializare, aceștia scriu că locul unde a aterizat președintele din elicopter seamănă mai mult cu regiunea Rostov.

„Noi credem, desigur. Și unde s-a filmat? În Kremlin?

Este înfricoșător să vii la Belgorod, dar nu și la Simferopol?

Mi-e rușine să întreb: acesta este același Putin care a venit ieri cu un regiment de gardieni la KhHS (Biserica lui Hristos Mântuitorul – n.red.), De ce jumătate din Moscova a fost blocată anterior? Sau este un alt Putin? Și care este cel real?

În mod surprinzător, în timpul călătoriei, Putin a fost mai întâi îmrăcat cu cămașă și cravată, iar apoi într-un pulover pe gât negru. Se pare că a fost la Rostov sau la Voronej”, au reacționat rușii la vizita dictatorului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *