Social

VIDEO. Șoferul care a fost la un pas de tampona un copil pe trecere de pietoni, la Orhei, se afla în stare de ebrietate narcotică

În rezultatul examinării probelor biologice ale conducătorului auto care se afla la volanul unui VAZ și a fost la un pas de a lovi un copil pe strada 31 August din Orhei, după impactul cu mașina poliției, s-a constatat că acesta se afla în stare de ebrietate narcotică.

Vă amintim că, la 31 ianuarie curent, în orașul Orhei un tânăr în vârstă de 20 de ani, originar din Orhei, conducând un automobil de marca VAZ, în urma impactului cu automobilul poliției, intenționat a accelerat părăsind locul accidentului rutier, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Ulterior, polițiștii au găsit automobilul VAZ abandonat în extravilanul municipiului Orhei. Șoferul a fost identificat și escortat la Inspectoratul de Poliție Orhei.

Persoana este documentată conform art.264 din Codul Penal al Republicii Moldova. Probele acumulate urmează a fi transmise în gestiunea procuraturii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *