Actualitate

VIDEO/ Vasile Costiuc declară că a câștigat în instanță dosarul intentat de Viorel Morari

„Fostul șef al Procuraturii Anticorupție a bătut în retragere, Viorel_Morari a renunțat să vină în instanță să-și apere onoarea și demnitatea „lezată”.

Așa că pentru ziua de azi avem câștig de cauză în dosarul Morari versus Costiuc.

Astăzi a avut loc ședința în dosarul civil intentat de Viorel Morari prin care cere despăgubiri pentru „lezarea reputației”, vă informez că din cauza neprezentării lui Morari ori a avocatului dumnealui în cadrul procesului, judecătorul a decis, scoaterea de pe rol a cererii lui Morari.” Probabil după declarațiile mele a renunțat să mai lupte cu mine în instanță”, a declarat Costiuc.

Reamintim că Vasile Costiuc, liderul Partidului „Democrația Acasă”, cercetat în dosarul afacerilor ilegale cu terenuri la Durlești, a declarat că „a primit propuneri de a participa la crearea destabilizărilor în masă și l-a acuzat pe ex-șeful PA, Viorel Morari, de reținerea sa”.

Fostul șef al Procuraturii Anticorupție (PA), Viorel Morari, a calificat acuzațiile aduse de Vasile Costiuc, drept „false și grave” și afirmă că acestea „necesită a fi investigate de organele competente”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *