Social

Viața lui Artiom, băiețelul căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuit din Cupcini, în mâinele medicilor de la Bălți – Video

Artiom, băiețelul de 7 ani, din orașul Cupcini, Edineț, care a căzut joi, 29 iunie, de la etajul patru al unui bloc de locuit, se află acum în stare gravă dar stabilă la Spitalul Clinic din Bălți. Potrivit medicilor acesta va fi supus unor investigații suplimentare și va fi transportat la Chișinău.

Medicii sunt rezervați în declarații, dar spun că acum copilul este la reanimare în stare gravă dar stabilă, transmite TVN.md.

ANDREEA GALICI, ofițer de presă la Spitalul din Bălți: „Copilul de 7 ani care a căzut în gol de la etajul 4 al unui bloc de locuit din orașul Cupcini, a fost transportat la Spitalul Clinic Bălți în stare extrem de gravă, acesta urmează să fie stabilizat de o echipă de medici și transferat către Institutul Mamei și Copilului din Chișinău”.

Vă amintim că tragicul incident s-a produs miercuri seara, în jurul orei 18:00. Un băiețel în vârstă de 7 ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuit din orașul Cupcini, raionul Edineț.

Astfel, în cadrul cercetărilor, oamenii legii au stabilit că geamul apartamentului era deschis, iar la un moment dat băiatul a urcat pe pervaz, s-a sprijinit de plasă și a căzut în gol.

Totodată, cazul acestui copil a sensibilizat opinia publică, după ce tatăl copilului a anunțat că la spitalul din Edineț nu este utilajul necesar pentru a-i acorda ajutor, iar aviasanul refuză să îl transporte la Chișinău.

De asemenea, menționăm că referitor la acest caz a reacționat și ministra Sănătății, Ala Nemerenco.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *