Opinii și Editoriale

Violul ca normalitate într-un stat laic și familist

Este interesant că de câte ori vine vorba despre drepturile femeilor, drepturile LGBT și toleranța aceștor preoți își adună enoriașii și încep să facă spume la gură și să instige lumea la violență. Când însă e vorba de violuri, crime, furturi și alte chestii pe seama cărora aceștia ar trebui să se expună, și mai ales să le condamne – preoții noștri iau apă în gură. Am înțeles că acești tipi în sutane tot luptă pentru păstrarea valorilor familiale – și vreau să-i întreb care sunt aceste valori.

Să-ți bați femeia zi de zi și s-o violezi când îți vine pofta – este asta o valoare a unei familii creștine? Cu siguranță că nu, însă nu am auzit niciun preot să facă vreo declarație referitor la cazul Victoriei Pruteanu (care și-a omorât soțul violent din întâmplare și riscă să facă ani grei de pușcărie lăsând o droaie de copii pe drumuri).

Să-ți violezi fiica și s-o impui să se prostitueze – este asta o valoare a familiei creștine? Eu cred că nu, însă nu am auzit niciun preot să se expună pe marginea cazului înfiorător de la Basarabeasca, unde un „tată” și-a violat fiica timp de aproape doi ani, sub văzul vecinilor (presupun că creștini și ei) și a tuturor.

Încă un caz care este cel al așa-numitului medic Stanislav Florea, violator a 18 fete, tată și soț. Asta e familia pe care vreți s-o păstrați, domnilor preoți? Asta e familia care e pe cale să fie distrusă de homosexuali și feministe? Eu cred că nu, și în loc să protestați violent pe la marșurile LGBT, mai bine ați întreba enoriașii măcar o dată pe săptămână: de câte ori ți-ai bătut soția săptămâna aceasta? De când știi că un tată își violează fiica și nu spui nimănui? De când tăinuiești violurile soțului? Astea sunt problemele grave despre care trebuie să ne vorbească preoții, nu drepturile LGBT și electoralele. Familiile moldovenești nu vor fi puse în pericol de refugiați sirieni sau homosexuali. Familiile moldovenești sunt în pericol din cauza preoților fățarnici și ai societății apatice, societate care este martoră la violuri zi de zi și tace, pentru că se mai întâmplă, pentru că Dumnezeu îl va pedepsi, pentru că nu mă bag că nu e treaba mea.

Și dacă biserica s-a transformat într-un simplu instrument de propagandă politică și promovare a urii, propun s-o impozităm o dată și o dată. Beneficii morale din biserică nu mai avem, să fie barem beneficii materiale pentru acest stat. Pentru că e anul 2016, iar cel mai de succes business din țara asta (biserica) încă nu achită impozite.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *