CSI / RusiaMoldovaPolitică

Zaharova, atacă din nou, autoritățile R. Moldova: „Actualele autorități de la Chișinău, care dețin pașapoarte românești, distrug R. Moldova pas cu pas”

Purtătorul de cuvânt al ministrului rus de externe, Serghei Lavrov, Maria Zaharova, a atacat, din nou, autoritățile de la Chișinău. Într-un mesaj pe canalul său de Telegram, aceasta a comentat decizia Republicii Moldova de a renunța la interdicția de import a grâului ucrainean.

„Prețurile la grâu în R. Moldova au scăzut sub costul de producție după decizia sa de a renunța la interdicția de import din Ucraina. Actualele autorități de la Chișinău, care dețin pașapoarte românești, distrug R. Moldova pas cu pas. Moldovenii sunt prizonierii regimului, care face tărăboi. Un nou proiect al Occidentului duce la un nou colaps” a scris Zaharova, potrivit Deschide.md.

Vă amintim că la 5 mai, autoritățile Republicii Moldova intenționează să interzică temporar importul de cereale și semințe oleaginoase din Ucraina, așa cum au făcut-o și alte țări europene. Despre această intenție ministrul Agriculturii, Vladimir Bolea, i-a comunicat șefului Delegației Uniunii Europene, Jānis Mažeiks, în cadrul unei întrevederi pe care au avut-o astăzi oficialii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *